tedxstavanger

tedxstavanger

Words from a volunteer : Dave Roberts

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Pressemelding
«Winds of change»

Det er tema for TEDxStavanger, som arrangeres lørdag 12.09 i Kuppelhallen i Bjergsted.

-Det blåser litt rundt oss, både i form av bris og orkaner, endringer i samfunnet både lokalt her i Stavanger og ellers i verden er til å ta og føle på. Vi jobber kontinuerlig med å takle nye endringer og tendenser vi ser i en fremtid som er høyst ukjent. Fra det å kunne reise fritt over alle landegrenser uten tanke på farer, til å skulle lede mennesker på digitale plattformer og med mindre kontakt, er blant utfordringene vi må takle. Dere som blir med oss på TEDxStavanger i september får innsikt og kunnskap fra flere hold om et fremtidsbilde som vi må forholde oss til, sier prosjektleder Susanne Thornes

Sammen med teamet sitt og en av de som skal holde sin TED-talk i Stavanger i høst, presenterte hun årets program i byparken i Stavanger. Rundt henne var det et mangfold av små vindmøller som spredte vinder av endring rundt seg.

-Hvor autentisk skal du virkelig være som leder? Kan det bli for mye, og hvor går grensen?

For å ha den inflytelsen du ønsker deg, kan det bety at du skal vurdere hvor autentisk du skal være og bli den lederen folk trenger nå, i stedet for å være ditt sanne jeg. Og hvordan tilpasser du deg endringene vi ser rundt oss nå? Spør Dr. Nashater Deu Solheim, årets første offisielle foredragsholder.

-Det er flott at Stavanger kan huse store og internasjonale arenaer som TEDx. Ideer, erfaringer og tankesett gir inspirasjon til endring. Og med vårens bakteppe er temaet på konferansen svært aktuelt, sier næringssjef i Stavanger Anne Woie.

-Vi syntes det var moro å lage disse små vindmøllene som et symbol på «Winds of change», du ser at de snurrer fint i endringsvinden, sier Thornes.

Med seg på laget har hun en solid dugnadsgjeng som jobber med å forberede TEDx Stavanger, og det er også fremoverlente partnere med på laget.

-Bouvet er opptatt av å benytte felles kunnskap til å lage framtidsrettede løsninger for våre kunder og for samfunnet ellers. Et langsiktig partnerskap med TEDx Stavanger gir oss en god mulighet for å utvikle regional kompetanse og bringe fram lokale talenter, sier Reidar Lorentzen fra Bouvet, TEDx Stavanger hovedsponsor.

Kontakt:

Susanne Thornes, prosjektleder for TEDxStavanger, mobil: 90 98 22 04

Åse Vestersjø, kommunikasjonsrådgiver TEDxStavanger, mobil: 95 77 27 79

www.tedxstavanger.com

Facebook: tedxstavanger

Instagram: tedxstavanger

LinkedIn: tedxstavanger

 

Other TEDx stavanger stories